dissabte, 10 de maig del 2014

Internet en el futur

Com vec jo Internet en un futur?
El futur d'internet el vec molt gran ja que és un gran element per les comunicacions. Si ara ja ens podem comunicar amb la meitat dels països desenvolupats el dia que arribi a tot arreu, serà un gran intercanvi de cultures, per això crec que el futur d'internet no s'acabara mai, ja que sempre hi haurà coses noves per descobrir.
Dispositius i connexions?
Actualment hi ha molts dispositius per els quals tenen connexió a Internet, com per exemple els últims Smatphones, les tablets, ordinadors, fins arribar als objectes que menys to podries esperar, com per exemple una càmera de fer fotos.
Quines pàgines web utilitzeu habitualment i perquè?
Habitualment al igual que totes les altres persones de la meva edat utilitzem les conegudes "Xarxes Socials" com són, Facebook, Twitter, Youtube, també d'altres pàgines com buscadors tipus Google o els típics correus com Gmail o Hotmail. Apart de pàgines web legals, també existeixen pàgines web no tant legals, les quals son les de la anomenada "Deep Web" que són totes les pàgines del Govern de coses que no volen que es sàpigui, pàgines per assassinar persones, etc... però no són per entrar-hi sempre, i quant ho decideixes fer ho has fer sota protecció d'algun programa "VPN" que pugui ocultar una mica la teva identitat, més que res per tenir una mica de protecció.
Quines tasques relacionades amb Internet us agradaria aprendre a fer servir?
Més que res a mi m'agradaria aprendre, ja sé que és molt, però molt complicat, un Sistema Operatiu tipus "Windows" ja que crec que seria tot un repte que hem té encuriosit. També un projecte que tinc en mans és fer un joc per a "IOS" el sistema operatiu per al Macbook pro, Ipad, Iphone, tots els dispositius de Apple. El tinc començat i algun dia m'agradaria acaba'l.
Quins continguts hauria de tenir un bloc per a que resultés interessant per tu?
Per a que un bloc sigui interessant per a mi, ha de ser de temes que per a mi semblin interessant, de molt tipus.
The xTehLinck

2 comentaris: