dilluns, 19 de maig del 2014

3.- Estils de música - Electrohouse - Deadmau5

Hola a tots i a totes! Avui parlarem sobre un altre estil de música, el electrohouse.
El dj el qual parlarem avui és Deadmau5.
Deadmau5 és un dj que produeix una varietat d'estils entre el gènere "house" aixi com altres formes de música electrònica.
A més dels seus propis llançaments en solitari, deadmau5 ha treballat al costat d'altres DJ, productors i músics com Kaskade, MC Flipside, Rob Swire de Pendulum, Bighorse, Steve Dubte i Gerard Way. És conegut per fer les seves presentacions utilitzant una màscara de cap de ratolí (anomenada mau5head). Aquesta màscara ha aparegut en diferents colors i dissenys, i s'ha inclòs en les portades de la majoria dels àlbums de Zimmerman. Actualment és reconegut com el 12è millor DJ del món, segons la revista DJmag el 2013.

Màscara que usa Deadmau5 (Mau5head)


Els seus primers àlbums que va gravar va ser al 2005 amb el nom de "Circa", i no ha parat de llançar àlbums de "remixos" fins ara al 2013, el qual el últim va ser el "My Pet Coelacanth". Tot i que el 7 de gener de 2014, DeadMau5 va anunciar a través del seu compte de Twitter que havia acabat el seu nou àlbum. "En altres notícies ... Avui he acabat el meu àlbum".

El 10 de maig de 2014, Deadmau5 va revelar el títol del seu pròxim material While (1 <2), el qual serà llançat el 17 de juny de 2014. També va revelar la caràtula del álbum. Esperem amb "candeletes" el seu nou àlbum, que de ben segur que serà una pasada.


I fins aquí el nou post sobre música d'avui dilluns 19 de maig. Ara que portem uns dies pujant posts, i veiem que les visites van en augment durant els últims dies, en agradaria que ens fiquessiu algun comentari sobre que tal, si us va agradant tot això.


Moltes gràcies i fins el pròxim dia!


By xTehLinck


Font de la imatge: http://www.deadmau5.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada