dilluns, 2 de juny del 2014

7.- Redacció sobre els anys que portem a l'institut.

Hola a tots! Avui la professora de català ens ha demanat que fem un redacció sobre el nostre pas per l'institut ja que ara estem ja que només queda un mes per acabar l'institut i a part que jo també acabo un cicle, 4t eso. Espero que us agradi!!

                                     El pas dels anys

Recordo que al acabar la primària, estava espantat, sentia els comentaris dels meu pares i d’altres pares de companys que deien “pobra canalla”, això és un pas molt gran, col·legi nou, companys nous, com els hi anirà?. Bé, ja sabeu quin mena de comentaris fan els pares. A vegades volent ajudar, encara t’espanten més.
Jo, ara us he de dir que aquests quatre anys han passat volant,  han sigut divertits, però no cregueu pas que no he treballat. Certament no té res a veure amb la primària, però és com totes les coses, si treballes i fas el que toca al final tens la teva recompensa.
He fet companys amb qui he compartit la meva afició musical, i juntament amb la coral de l’institut hem fet tota mena d’activitat com sortides i concerts que han estat força bé. Els valors que s’aprenen fent coses amb grup, són molt interessants.
Ens aquests quatre anys també he après a treballar, estudiar més i preparar exàmens, que són el “malson” de tot estudiant, ja que cada tres mesos et “bombardegen” sense pietat, però necessaris per poder avaluar els coneixements adquirits.

Ara torno a estar amb aquella por, de no saber com anirà el batxiller, torno a pensar com serà aquest nou cicle que comença. Els comentaris dels companys que ja l’han assolit són durs, però segueixo pensant que si estudies i t’esforces tot ha de sortir bé, bé així ho espero! 


By: xTehLinck

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada