diumenge, 25 de maig del 2014

5.- La fama a Internet

Hola a tots!! Avui us portem un article diferents, no és de música, però serà d'algo que en certa manera està tot relacionat. La fama que pots aconseguir a internet. Hardwell, DeadMau o qualsevol altre dj si no fos per la plataforma de vídeos de YouTube, la seva música no s'hauria conegut tant com actualment. Willyrex, AuronPlay, qualsevol dels YouTubers tots han tingut fama, més o menys però n'han tingut.
En certa manera, penso que la fama que es pot adquirir per internet, és bona ja que et dónes a conèixer a un altre tipus de persones a les quals els interessa el que fas, i si els agrada et seguiran en totes les pròximes coses que fas. 
No tot ha de tenir que ser bo a internet, no totes les coses per les quals es penjen a pha de ser tot correcte i bé. No té perquè ser famós amb una cosa bona, també n'hi han de dolentes.
La fama que es pot aconseguir per internet penso que és molt més millor i diferent que la que es pot aconseguir per la "premsa rosa". 
És molt millor que et coneguin per una afició que tens i que se't dóna bé, que per alguna cosa que has fet ja sigui bona o dolenta.
La opinió general que en tinc sobre la fama d'Internet, és el cop de sort, has de tenir sort per obtenir fama, que el tu facis ha de causar furor, i destacar, ja que ara mateix tot ja està inventat i fet! 

Venga doncs fins aquí el post sobre la Fama que es pot aconseguir per internet!
Espero que us hagi agradat aquesta conclusió i idea que he intentat trasmitir!

Fins una altra!!

By: xTehLinck

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada